Plantează în România

Home   -   Plantează în România

Plantează în România

Plantează în România este acțiunea dedicată naturii, îndemnul la educație adresat oamenilor și expresia unității naționale.

O sumă de proiecte menite să crească gradul de conștientizare asupra importanței mediului, dar și asupra conștientizării faptului că fiecare dintre noi suntem tributari naturii. Proiectul "Plantează în România" se remarcă între celelalte proiecte de mediu, în primul rând prin diversitate, prin mulțimea de componente care-l întregesc și îl fac aparte. De la componenta sportivă reprezentată de "Cucuieții Maraton" și terminând cu "Ora Verde", toate aceste subproiecte dau savoare și vorbesc voluntarilor și comunităților despre importanța păstrării și conservării mediului. De la generație la generație!

 

 


Subproiecte


Plantează în România

Plantăm pentru că este civic. Plantăm pentru că este necesar. Plantăm pentru că putem! Și vrem să demonstrăm că împreună suntem o forță.

s-au plantat 160.000

PUIEŢI

cu 5.000

VOLUNTARII

împreună cu 200

INSTITUȚII

Cucuieții maraton

Activitate cu mișcare multă, pentru cei cu inima puternică și dragoste de verde, menită să atragă atenția asupra situației reale a pădurilor.

din 450

PARTICIPANȚI

au alergat 170

CONCURENȚI

câștigând 42

PREMII

Ora verde

Educație pentru un mediu mai verde, un mediu mai sănătos. Adresată deopotrivă adulților, dar mai ales copiilor.

am făcut 1

EDIȚIE

cu 7

PREZENTĂRI

pentru 250

UTILIZATORI

EVENIMENTE

04
Aug
zarnesti 17:55

PRESA