Plantează în România

Home   -   Plantează în România

Plantează în România

Plantăm pentru că este civic. Plantăm pentru că este necesar. Plantăm pentru că putem! Și vrem să demonstrăm că împreună suntem o forță.

În contextul în care țara noastră se situează sub media europeană  ca procent de suprafață împădurită, având doar 27,3% din suprafața acoperită de păduri, față de 32,4% media europeană, clasându-se astfel pe locul 13 și pe locul 10 din punctul de vedere al suprafeței de pădure raportată la numărul de locuitori - 0,30 ha/locuitor, avem datoria de a vă prezenta proiectul de mai jos.

OBIECTIVE

  1. Organizăm cea mai mare acțiune de împădurire din România.

  2. Ne pregătim pentru anul 2018, când vrem să doborâm / să facem  un record mondial la plantat.

  3. Demonstrăm prin implicarea societății românești că acest proiect este unul de unitate națională.

  4. Implementăm proiectul Ora Verde în sistemul de învățământ din România, ca oră opțională pe ciclul primar (clasele I-IV).

 

Ediția 2016 este doar începutul. Ne dorim ca pentru următoarea ediție să dublăm cifrele acesteia. Și fără doar și poate nu putem face acest lucru fără ajutorul vostru.

Pentru că Plantează în România nu este despre plantat, ci despre a face lucruri împreună, poți să ne sprijini în primul rând venind lângă noi, implicându-te în proiectele noastre. Prin noi schimbăm în jurul nostru!

 

 

 

s-au plantat

160000

PUIEŢI

cu

5000

VOLUNTARII

împreună cu

200

INSTITUȚII

EVENIMENTE

04
Aug
zarnesti 17:55

PRESA