Echipa

Home   -   Echipa

Echipa noastră este formată din românii care s-au implicat în decursul timpului în proiectele noastre. Suntem cei care vrem să facem ceva, suntem cei care ne dorim o Românie mai bună, suntem cei care punem umărul la treabă. Așa cum putem, am ales să punem forța în mâinile noastre. Si nu suntem puțini....

Suntem peste 5.000 de voluntari.
Din România și din afara țării.
Și creștem... Împreună!

 

Însă pentru că trebuie să poți să vorbești cu cineva, cei de mai jos suntem inițiatorii acestei asociații.

Ioana Mihu – secretar.

Fiind la bază avocat, și exercitându-și activitatea pe decursul a peste 12 ani, ea este cea care ne pune la dispoziţie bazele legale pentru activitatea noastră. Stă în spatele nostru și se implică în dezvoltarea la nivel logistic a proiectelor.

Cristian Dumitrescu – vicepreședinte

Exponent al sectorului IT, și exportator român al inteligenței noastre, în sectorul platformelor de tranzacționare internaționale de valute, el este implicat în elaborarea la nivel de specificații a proiectelor ce urmează să fie implementate în cadrul asociației. 

Mihai Mihu – președinte. 

Cu o experiență de 18 ani în domeniul online, fiind implicat în activități de management în cadrul asociaţiei, atribuțiile sale sunt cele de a pune cap la cap fiecare proiect și de al implementa. De la relația cu organizațiile ce susțin activitatea asociației și terminând cu voluntarii implicați in cadrul proiectelor, el este persoana care implementează și administrează proiectele asociaţiei. 

 

EVENIMENTE

04
Aug
zarnesti 17:55

PRESA