Invitație lansare proiect

Home   -   Invitație lansare proiect

Invitație lansare proiect

Asociația Creștem România Împreună, vă invită să participați sâmbătă, 18 martie 2017, începând cu ora 11:00, în cadrul Muzeului de Etnografie Brașov, la conferința de presă având ca temă lansarea proiectului “Mallțărănesc”

“Mallțărănesc” este o platformă informatică on-line care facilitează contactul între cei care produc (gospodării sau mici companii de la țară) și cei care doresc  să folosească și să consume produse românești. Scopul platformei este de a pune gospodăriile tradiționale de la țară împreună cu mediul urban. Între obiectivele platformei amintim:

-    Accesul mediului urban la produse autentice
-    Educarea consumatorului în vedere consumului de produse locale
-    Educarea producătorului în vederea punerii pe piață a unor produse calitative
-    Generarea unui mediu în care cererea să se întâlnească cu oferta
-    Realizarea unor lanțuri scurte în care să fie implicați câți mai mulți producători mici și mijlocii.

În cadrul acestei conferinţe de presă se va face o retrospectivă a proiectului “Adoptă un țăran”, o scurtă analiză a  situației actuale din mediul rural și soluțiile care au fost identificate în vederea eficientizării proiectului. Cu această ocazie va fi deschis primul “Raion cu produse țărănești din GAL Răsăritul Țării Făgărașului”, în colaborare cu Asociația S.O.S. Țara Făgărașului, având ca pricipal obiectiv dezvoltarea unor lanțuri scurte între producătorii si consumatorii din zona Făgăraș-Brașov.   


Evenimentul va avea loc în sala mare, bd-ul Eroilor nr. 21A, Brașov