Parteneriat Inspectoratul Școlar Județean Brașov

Home   -   Parteneriat Inspectoratul Școlar Județean Brașov

Parteneriat Inspectoratul Școlar Județean Brașov

Azi, 19.12.2016, asociația "Creștem România Împreună" a semnat parteneriatul cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov, pornind o relație pe care noi o dorim cât mai de lungă durată. Cum obiectivul nostru principal este reprezentat de educație, ce instituție era mai potrivită? Proiectul "Ora Verde" este proiectul care va implica comunitatea de învățători brașoveni, într-un demers ce se dorește a se materializa într-o oră opțiională adresată ciclului primar.

Până atunci, începând cu ziua de mâine, 20 decembrie 2016, demarăm împreună micuțul dar inimosul proiect "Brad. fratele omului" ce are ca scop creșterea conștientizării tăierii raționale a brazilor de Crăciun. Acest proiect se adresează elevilor din clasele a II-a, și are ca principală componentă distribuirea prin intermediul voluntarilor, a unui pliant "interactiv", prin care elevii să învețe despre simbolul bradului, dar și despre mediu. 

Acest proiect este puternic susținut de voluntarii asociației, care vor interacționa cu elevii, explicându-le mai multe despre Crăciun, dar și mediu. Sperăm ca acest demers să atingă nu doar micii noștri concetățeni, ci și pe părinții acestora.