Proiecte

Home   -   Proiecte

Plantează în România

Plantează în România este acțiunea dedicată naturii, îndemnul la educație adresat oamenilor și expresia unității naționale.

Plantează în România

Plantăm pentru că este civic. Plantăm pentru că este necesar. Plantăm pentru că putem! Și vrem să demonstrăm că împreună suntem o forță.

s-au plantat 160.000

PUIEŢI

cu 5.000

VOLUNTARII

împreună cu 200

INSTITUȚII

Cucuieții maraton

Activitate cu mișcare multă, pentru cei cu inima puternică și dragoste de verde, menită să atragă atenția asupra situației reale a pădurilor.

din 450

PARTICIPANȚI

au alergat 170

CONCURENȚI

câștigând 42

PREMII

Ora verde

Educație pentru un mediu mai verde, un mediu mai sănătos. Adresată deopotrivă adulților, dar mai ales copiilor.

am făcut 1

EDIȚIE

cu 7

PREZENTĂRI

pentru 250

UTILIZATORI

Romania bio

Împreună contribuim la bunăstarea noastră sufletească, dar și cea materială. Și tot împreună putem salva gospodăriile țărănești, pentru ca fiecăruia dintre noi să poată spune în continuare acasă. Pentru tradițiile, pentru simbolurile și pentru valorile care s-au născut și încă se nasc la sat.

Mall țărănesc

Avem o istorie vie, care încă trăiește prin fiecare meșteșugar, prin fiecare artizan care cioplește, pictează sau coase simbolurile ...

producători 450

de gospodării

utilizatori 4.500

susțin economia locală

Agapa cu meșteșug

Un moment magic, unde ne vedem cu toți, unde ne împărtășim în tihnă lucrurile de zi cu zi. Însă și locul unde degustăm din ...

ediții 3

EDIȚII

cu 1.200

PARTICIPANȚI

și 24

PREZENTATORI

Iromânia.eu

Proiectul de față se adresează tuturor producătorilor din România, pornind de la afaceri de familie și terminând cu producătorii mari de utilaje complexe sau chiar centre de cercetări.

Pornind de la premiza că producătorii români nu sunt cunoscuți nici măcar celor din apropierea lor, asociația noastră își propune să dezvolte un portal gratuit în care să adune un număr record de astfel de producători, capabili să reprezinte țara în piața românească dar și cea internațională. Proiectul vizează o adresare atât internă, cât și o promovare către mediul din exterior, pe o piață europeană și chiar mondială.

Pentru că totul pornește din interior, prima componentă a acestui proiect este o campanie menită să scoată în evidență beneficiile pe care le oferă consumul de produse de cât mai aproape de sursă. Cumpărând de cât mai aproape, banii rămân în interiorul comunității, rezolvând probleme legate de șomaj, taxe și impozite. Această componentă este valabilă și pentru proiectul legat de promovarea micilor producători de legume-fructe din apropierea aglomerațiilor urbane.

Pentru ca producătorul nostru să se poată ocupa de ceea ce știe mai bine, cărămidă a visului românesc, asociația noastră își propune să vină în sprijinul său ajutându-l să își facă cunoscut profilul companiei sale, începând de la produsele pe care le produce și terminând cu datele de contact.
Acest proiect este gândit ca un proiect intermediar în ceea ce privește promovarea companiilor mici și medii, adică a mediului de afaceri care reprezintă mai mult de 80% din economia românească.

 

Renaște România

Putem să creștem pentru noi. Putem să ne folosim de ceea ce avem. Este de datoria noastră să facem acest lucru.

O platformă de crowdfunding și fundraising, având ca scop promovarea proiectelor ce pot genera bunăstare fiecărui locuitor al acestei țări.
Acesta este scopul pe care îl are acest proiect.

Bazându-se pe trei factori, unui proiect câștigător se dorește a se i se asigura tot ceea ce înseamnă resursă (nu doar financiară) pentru a avea garanția unei implementări și a unui succes. În acest sens ne dorim să sprijinim proiectele câștigătoare, oferindu-le de la logistică, marketing și terminând cu voluntari. Ne dorim să facem din acest proiect, unul care să dezvolte România. Un proiect care să fie susținut de noi, de fiecare român, dezvoltat de noi și pentru noi.

Ce câștigi dacă te implici:

  1. Încurajezi inițiativele frumoase ale românilor

  2. Contribui la implementarea unor proiecte care aduc plus de valoare societății românești

  3. Investești în țara ta, adică Creștem România împreună! Susține și tu această inițiativă!

 

Aproapele meu

"Să nu dați uitării binefacerea și dărnicia". Încercăm să aducem scânteia, fragmentul de lumină ce se traduce prin speranță.

Și să nu dăm uitării momentele crâncene prin care bătrânii noștri trec de zeci de ani încoace, asupriți de regimuri ce au lucrat și lucrează în defavoarea Omului. În bezna vremurilor tulburi, încercăm să aducem scânteia, fragmentul de lumină ce se traduce prin speranță.

Fie că oferim dragoste, sprijin moral, ajutor financiar sau ne implicăm în ajutorarea celor din jur prin muncă fizică, devenim mici speranțe pentru cei aflați în nevoie, pentru bătrânii și copiii noștri, pentru semenii alături de care creștem o Românie a firescului, a fraternității.

“Aproapele meu” este proiectul social al asociației noastre. La ora actuală am ajutat 12 familii, asigurându-le alimente, dar și elemente de mobilier sau materiale de construcții.

Cu acest proiect ne dorim să dăm din puținul nostru, iar cu ajutorul vostru putem să ajutăm mai mult.